Drumul către mine însumi – Camino de Santiago

By Petru Arcana | Camino

Mar 23

Cele mai frecvente întrebări despre Camino de Santiago sunt legate de motivația pentru care am decis să fac acest #drum.

Niciodată nu am putut da un răspuns. Pentru că nu este o motivație pentru care fac Drumul. Tot gândindu-mă pentru a găsi un răspuns, am realizat că nu-l am. E ca și cum Drumul m-a ales. Eu nu am făcut nimic.

Nu îmi amintesc ziua sau circumstanțele în care am aflat de #Camino. E ca și cum îmi este cunoscut din totdeauna. E ca și cum m-am născut cu dorința de a-l face. Dorință ce este pe punctul de a mi se îndeplini.

Am vrut să merg anul trecut, dar nu a fost să fie. Și probabil că e mai bine așa. Sunt convins că fiecare eveniment se întâmplă, sau nu se întâmplă, cu un motiv anume. În cazul de față, poate pentru simplu fapt că nu eram pregătit. Cine știe?

 Însă, acum mă mai despart 4 zile până la plecare… ce gol în stomac am simțit scriind aceste cuvinte și conștiintizând cât de aproape este plecarea. Trăiesc în această perioadă emoții pe care nu le-am simțit niciodată. Gândul îmi stă aproape tot timpul la Camino de Santiago. Nu că m-aș gândi la ceva anume. Pur și simplu, simt cum sunt conectat complet cu ceea ce urmează să trăiesc.

Totul este pregătit: bagaj, bilete de avion, traseul este stabilit, încurajările vin din toate părțile, găsesc susținere la fiecare pas. Sunt convins că mulți își îndreaptă rugăciunile către mine.

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această plecare!

Plec fără nicio așteptare! Nu știu ce va fi acolo. Nu știu ce voi trăi. Îmi doresc doar să am puterea de a mă bucura de tot ce voi trăi, de tot ce voi întâlni, de oameni, de atmosferă, de vreme. Să fiu prezent.

Te invit să mă urmărești și tu pe facebook: drumurisioameni.ro. Voi transmite periodic imagini, gânduri, trăiri, evenimente din timpul pelerinajului.

Follow

About the Author

Pasionat de drumuri și oameni!

(5) comments

Add Your Reply

Primeste povestile celor mai frumoase drumuri parcurse si a celor mai frumosi oameni intalniti!

x